Léčení pro příštích sedm generací

Termíny seminářů
Online přihláška
Ženský seminář

Dnešní lidstvo žije odříznuto od svých kořenů.

V současném světě je ta nejplodnější, nejláskyplnější a nejtvořivější ze všech sil, síla Ženy vážně utlačována. Nedojde - li k jejímu vyléčení, nerovnováha energií zničí lidstvo, ne-li celou planetu.

Abychom přežili, potřebujeme ji v celistvosti.

Ženy nesou prastarou moudrost Ženství v každé buňce svého těla. Ženské tělo je posvátným chrámem.

Kout Země, na němž žijeme není pouhým příbytkem. Vytváříme zde prostor pro sebe i ostatní.

Je zapotřebí se naučit se původní tajemné řeči přírody, řeči, jíž k nám předkové neustále promlouvají a které velcí zesvěcenci rozuměli odnepaměti.

Setkání s našimi předchůdkyněni v rodinné linii se nám dostane nových informací, které nám pomohou pochopit vztahy v rodině. Budeme léčit nemoci, vztahy, negativní energetické bloky těchto minulých generací. Dostane se nám posvátné medicíny, kdy skrze sebe pročistíme sedm generací zpět. Je to důležité pro příštích sedm našich generací. Tímto léčením svým dcerám, vnučkám, pravnučkám, a dále pročistíme jejich cestu žen v nastávajících letech, které přijdou.

Tyto generace nás už nyní o to žádají.

V proroctví to budou ženy, kdo svou moudrostí zachrání svět. Je potřeba probudit novou vlnu ženské síly, která nám pomůže znovu objevit a sdílet svou moudrost.

Neudržujeme-li oheň rodinného krbu, rozpadá se společenský systém a vznikají nepokoje. Síla rodiny dává sílu celému lidskému pokolení. Jen v rodině můžeme začít uzdravováním civilizace. V tom to semináři budeme pracovat nejen na sobě, svých generacích, ale i léčení celého lidstva, Země a Vesmíru. Všichni jsme vším, nejsme zde sami, odděleni od světa.

Seminář je pro všechny ženy, kterým záleží nejen na své budoucnosti, ale budoucnosti svých pokoleních, přírodě, Zemi. Na Životě.